Gennemprøvet teknik til ATEX-områder

Gennemprøvet teknik til ATEX-områder

Gennemprøvet teknik til ATEX-områder

Den trykfast indkapslede elektriske stillingsindikator GEMÜ 1205 er velegnet til brug i krævende miljøer, da den er baseret på gennemprøvet teknik.

Med den nye version af stillingsindikatoren GEMÜ 1205 til lineærdrev, som er udviklet specielt til brug på ATEX-områder, satser ventilspecialisten med hovedsæde i Indelfingen på en anvendelsesorienteret konstruktion og anvendelse af gennemprøvet teknik. Indikatoren er robust konstrueret og har et trykfast indkapslet hus i aluminium samt tændingsbeskyttelsestypen "Øget sikkerhed". Desuden er alle bevægelige indvendige dele konstrueret med henblik på lang mekanisk levetid. 

Til registrering af yderpositioner er stillingsindikatoren GEMÜ 1205 udstyret med en mikroafbryder, der kan indstilles trinløst. Det betyder, at lukket- og åben-positioner vises pålideligt ved et ventilløft på 2-70 mm.

Stillingsindikatoren er konstrueret med henblik på anvendelse i krævende miljøer på ATEX-områder i kategori 2, zone 1 og/eller zone 21 samt ved lave temperaturer ned til -20 °C.

104
.jpg
443 K
dk
.docx
21 K