Effektiv service af Single-Use-membranventiler

Effektiv service af Single-Use-membranventiler

Effektiv service af Single-Use-membranventiler

Den pneumatiske model GEMÜ SU40 SUMONDO og den elektriske model GEMÜ SU60 SUMONDO

Ventilspecialisten GEMÜ i Indelfingen har med GEMÜ SUMONDO videreudviklet verdens første Single-Use-membranventil. Det gør det muligt at foretage en endnu hurtigere og endnu mere effektiv vedligeholdelse af Single-Use-anlæg.

Takket være det nyudviklede og innovative forbindelseskoncept bestående af ventilaktuator og ventilhus skal ventilaktuatoren blot anbringes i åben position, for at ventilen fungerer optimalt. Derefter skal den medietransporterende enhed, der består af ventilhuset og den påsvejsede membran, blot sluttes til ventilaktuatoren ved hjælp af en klemring. Ventilen er klar til brug og kan aktiveres.

Hvis den medietransporterende enhed skal udskiftes, er det tilstrækkeligt at åbne ventilen, løsne klemringen og anbringe ventilaktuatoren i lukket position. Derefter kan delene nemt skilles fra hinanden.

Den medietransporterende enhed ændres ikke i forbindelse med det nye forbindelseskoncept. De dele, du har på lager, kan derfor genbruges uden begrænsninger.

Det nye forbindelseskoncept fås nu som en pneumatisk model GEMÜ SU40 SUMONDO eller som en elektrisk model GEMÜ SU60 SUMONDO.

 

05-21
.jpg
606 K
da
.docx
375 K