Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä.

Asetamme verkkosivustoillemme ja verkkokauppaamme teknisesti tarpeellisia evästeitä ja evästeitä, joita tarvitsemme voidaksemme käsitellä tiedustelujasi. Lisäksi käytämme niin sanottuja seurantaevästeitä. Niiden avulla voimme optimoida verkkotoimintaamme ja tarjota sinulle näin paremman käyttökokemuksen. ...

Lisätietoja löydät tietosuojaselosteestamme. Tietosuoja

Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta GEMÜ-verkkosivustojen kaikkia toimintoja voidaan käyttää, ja siksi tämä asetus on valmiiksi määritetty eikä niitä voi poistaa käytöstä. Tarvittaessa voit kiertää tämän muuttamalla selaimesi asetuksia.

Web-analytiikkaevästeet

Tässä voit päättää, saako selaimellesi tallentaa yksilöllisen web-analytiikkaevästeen, jonka avulla verkkosivuston operaattori voi kerätä ja analysoida erilaisia tilastotietoja. Mikäli haluat kieltää sen, tallenna Piwik-estoeväste selaimellesi napsauttamalla seuraavaa linkkiä.

Tällä hetkellä GEMÜ ei valitettavasti pysty tallentamaan useamman eri selaimen asetuksia tai useampaa käyttäjätiliä koskevia asetuksia. On myös mahdollista, että GEMÜ-sivustoilta tallentuneet evästeet selaimesi suojausasetuksista riippuen poistuvat muistista selaimen sulkemisen myötä, eivätkä ne siten enää ole käytettävissä seuraavassa istunnossa. Jos suljet selaimesi, vaihdat toiselle tietokoneelle tai käytät useampaa tietokonetta, joudut ehkä tekemään useita asetuksia uudelleen.

Tietosuojalausunto

Tietosuojalausunto

1. Henkilötietojen keräämistä koskevia tietoja

1.1 Seuraavassa kerromme henkilötietojen keräämisestä verkkosivustomme käytön yhteydessä. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön. Näitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, sähköpostiosoitteet sekä käyttäjän tekemät valinnat ja käyttäytyminen.

1.2 Rekisterinpitäjä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4 artiklan 7 kohdan mukaan GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG, Fritz-Müller-Str. 6-8, 74653 Ingelfingen-Criesbach, Saksa, webmaster(at)gemu-group.com. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuihimme sähköpostitse osoitteessa datenschutz(at)gemue.de tai kirjeitse postiosoitteeseemme, jolloin sinun tulee lisätä kuoreen merkintä "Tietosuojavaltuutettu".

1.3 Kun otat meihin yhteyden sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, tallennamme antamasi tiedot (sähköpostiosoitteesi, mahdollisesti nimesi ja puhelinnumerosi), jotta voimme vastata kysymyksiisi. Tässä yhteydessä muodostuvat tiedot poistamme sen jälkeen, kun tietojen tallennus ei ole välttämätöntä, tai rajoitamme tietojen käsittelyä lakisääteisten tietojen säilyttämisvelvollisuuksien näin edellyttäessä.

1.4 Mikäli hankimme palvelujemme yksittäisiä toimintoja valtuutetulta palveluntarjoajalta tai haluamme käyttää tietojasi mainostarkoituksiin, kerromme sinulle jokaisesta tapauksesta jäljempänä yksityiskohtaisesti. Samalla kerromme myös tallennusajalle määritetyt kriteerit.

2. Sinun oikeutesi

2.1 Sinulla on yritystämme kohtaan seuraavat oikeudet koskien omia henkilötietojasi:

  • Oikeus saada tietoja
  • Oikeus korjata tai poistaa tietoja
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
  • Oikeus kieltää tietojen käsittely
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

2.2 Sinulla on lisäksi oikeus tehdä tietosuojavalvontaviranomaiselle valitus tekemästämme henkilötietojesi käsittelystä.

3. Henkilötietojen kerääminen verkkosivustojemme käytön yhteydessä

3.1 Kun käytät verkkosivustoa yksinomaan informatiivisessa tarkoituksessa, eli kun et rekisteröidy tai muutoin lähetä meille mitään tietoja, keräämme ainoastaan ne henkilötiedot, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme. Jos haluat käyttää verkkosivustoamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä verkkosivuston näyttämiseksi sekä vakauden ja turvallisuuden varmistamiseksi (oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohta):

  • IP-osoite
  • Kyselyn päivämäärä ja kellonaika
  • Aikavyöhykkeen ero GMT-aikaan (Greenwich Mean Time)
  • Pyynnön sisältö (konkreettinen sivu)
  • Käyttötila/HTTP-tilakoodi
  • Kulloinkin lähetetty datamäärä
  • Verkkosivusto, jolta pyyntö tulee
  • Selain
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • Selainohjelman kieli ja versio.

3.2 Edellä mainittujen tietojen lisäksi käyttäessäsi verkkosivustoamme tietokoneellesi tallennetaan evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita selaimesi tallentaa tietokoneesi kiintolevylle yhdistettävyyttä varten ja joiden avulla evästeen asettaneelle taholle (tässä yrityksemme) välitetään tiettyjä tietoja. Evästeet eivät pysty suorittamaan ohjelmia tai tallentamaan viruksia tietokoneellesi. Niiden avulla parannetaan internetpalvelujen käyttäjäkokemusta ja tehostetaan kyseisiä palveluja.

3.3 Evästeiden käyttö:

a) Tämä verkkosivusto käyttää seuraavia evästetyyppejä, joiden vaikutusalue ja toimintatapa on selitetty seuraavassa:

  • Väliaikaiset evästeet (katso kohta b)
  • Pysyvät evästeet (katso kohta c).

b) Väliaikaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Näihin kuuluvat erityisesti istuntokohtaiset evästeet. Ne tallentavat niin sanotun istuntotunnuksen, johon selaimesi saman istunnon aikaiset pyynnöt voidaan yhdistää. Näin tietokoneesi voidaan tunnistaa uudelleen, kun palaat verkkosivustollemme. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

c) Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti määritetyn ajan kuluttua. Kyseinen aika voi vaihdella evästeiden mukaan. Voit koska tahansa poistaa evästeet selaimesi tietosuoja-asetusten kautta.

d) Voit määrittää selainasetuksesi omien mieltymystesi mukaan ja estää esimerkiksi kolmannen osapuolen evästeiden tai kaikkien evästeiden käytön. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tällöin et välttämättä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja.

4. Uutiskirje

4.1. Voit halutessasi tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme ajankohtaisista kiinnostavista tarjouksistamme. Mainostetut tuotteet ja palvelut on ilmoitettu suostumuksessa.

4.2. Uutiskirjeemme tilaamisen yhteydessä käytämme niin sanottua kaksinkertaista suostumusmenettelyä. Se tarkoittaa, että tilauksesi jälkeen lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan uutiskirjeen tilauksen. Jos et vahvista tilausta 30 päivän kuluessa, tietosi lukitaan ja poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua. Lisäksi tallennamme kulloinkin käyttämäsi IP-osoitteen sekä tilauksen ja vahvistuksen ajankohdan. Menettelyn tarkoituksena on varmistaa tilauksesi ja tarvittaessa pystyä selvittämään henkilötietojesi mahdollinen väärinkäyttö.

4.3. Uutiskirjeen lähetyksen edellyttämä pakollinen tieto on pelkkä sähköpostiosoitteesi. Muiden pyydettyjen tietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niiden tarkoituksena on mahdollistaa henkilökohtainen puhuttelu. Vahvistuksesi jälkeen tallennamme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten. Oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan a alakohta.

4.4. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen lähetystä koskevan suostumuksesi ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Peruuttaminen onnistuu napsauttamalla uutiskirjesähköpostien sisältämää linkkiä tai lähettämällä viesti julkaisutiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen.

4.5. Haluamme huomauttaa, että uutiskirjeen lähetyksen myötä analysoimme käyttäytymistäsi. Kyseisen analyysin toteuttamiseksi lähetetyt sähköpostit sisältävät niin sanottuja jäljitteitä tai jäljityspikseleitä, jotka ovat verkkosivustollemme sijoitettuja yhden pikselin kokoisia kuvatiedostoja. Analyysiä varten yhdistämme kohdassa 3 mainitut tiedot ja jäljitteet sähköpostiosoitteeseesi ja yksilölliseen tunnukseen. Keräämme ainoastaan pseudonymisoituja eli salanimettyjä tietoja. Tunnuksia ei siten yhdistetä muihin henkilötietoihin, eikä tietoja voida näin yhdistää suoraan tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit estää kyseisen seurannan koska tahansa napsauttamalla sähköposteissa olevaa tarkoitukseen varattua erityistä linkkiä tai ilmoittamalla meille toisen yhteyskanavan. Tietoja tallennetaan niin kauan, kun tilaat uutiskirjettä. Tilauksen päättämisen jälkeen tallennamme tiedot yksinomaan tilastollisesti ja anonyymisti.

5. Verkkomainonta

Googlen Ads-konversioiden käyttö

5.1. Käytämme Google Ads -palveluja parantaaksemme mainontavälineen (Google Ads) avulla kiinnostavien tarjouksiemme näkyvyyttä ulkoisilla verkkosivustoilla. Mainoskampanjoiden tietojen perusteella voimme määrittää, kuinka hyvin yksittäiset mainontatoimet onnistuvat. Näin voimme kohdistaa sinulle kiinnostavampia mainoksia ja muokata verkkosivustoamme sinua kiinnostavammaksi sekä saada täsmällisen laskelman mainoskustannuksista.

5.2. Google toimittaa kyseiset mainontavälineet niin sanotun mainosalustan eli mainonnanhallintajärjestelmän kautta. Tätä tarkoitusta varten käytämme mainonnanhallinnan evästeitä, joiden avulla voidaan mitata tiettyjä onnistumisen mittaukseen käytettäviä parametreja, kuten käyttäjien näyttökertojen tai klikkausten lukumäärää. Kun siirryt Google-mainoksen kautta verkkosivustollemme, Google Ads tallentaa evästeen tietokoneellesi. Näiden evästeiden voimassaolo lakkaa yleensä 30 päivän jälkeen, eikä niitä käytetä sinun henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Tähän evästeeseen tallennetaan yleensä analyysiarvoina yksilöllinen evästetunnus, mainoksen näyttökertojen määrä per sijoitus (näyttötiheys), viimeisin näyttökerta (oleellinen näyttökertojen jälkeisten konversioiden yhteydessä) sekä Opt-out-tiedot (merkintä, että käyttäjä ei halua enää nähdä mainosta).

5.3. Näiden evästeiden avulla Google tunnistaa Internet-selaimesi. Mikäli käyttäjä vierailee AdWords-asiakkaan verkkosivuston tietyillä sivuilla eikä hänen tietokoneelleen tallennetun evästeen voimassaolo ole vielä umpeutunut, Google ja asiakas voivat havaita, että käyttäjä on klikannut näytettyä mainosta ja että hänet on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle. Jokainen Ads-asiakas saa eri evästeen. Näin evästeitä ei voida jäljittää Ads-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Emme itse kerää emmekä käsittele mitään henkilötietoja mainittujen mainontatoimien yhteydessä. Saamme Googlelta käyttöön vain tilastollisia analyysejä. Kyseisten analyysien perusteella voimme tunnistaa, mitkä yksittäisistä mainontatoimista ovat erityisen tehokkaita. Emme saa mitään muita mainontavälineen käyttöön liittyviä tietoja, emmekä voi tunnistaa käyttäjiä kyseisten tietojen perusteella.

5.4. Selaimesi muodostaa käytettyjen markkinointityökalujen kautta automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi vaikuttaa millään tavalla Googlen kyseisellä työkalulla keräämien tietojen laajuuteen ja myöhempään käyttöön ja kerromme sinulle sen vuoksi tietotasomme mukaisesti: Ads-konversion yhteyden avulla Google saa tiedon, että olet vieraillut Internet-sivustomme vastaavalla sivulla tai että olet klikannut mainostamme. Kun olet rekisteröitynyt Googlen palveluun, Google voi yhdistää vierailun tiliisi. Ainoastaan jos et ole rekisteröitynyt Googlen palveluun tai et ole kirjautunut sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa tietää IP-osoitteesi ja tallentaa sen.

5.5. Voit estää tämän seurantamenettelyn käytön eri tavoin: a) selainohjelman vastaavilla asetuksilla, jolloin erityisesti kolmannen osapuolen evästeiden estäminen aiheuttaa sen, että sinulle ei näytetä kolmannen osapuolen mainoksia; b) poistamalla konversioseurannan evästeet käytöstä määrittämällä selaimesi asetukset siten, että toimialueen "www.googleadservices.com" evästeet estetään linkin https://www.google.de/settings/ads kautta, jolloin tämä asetus poistetaan, jos poistat evästeet; c) poistamalla käytöstä kiinnostuksen mukaan kohdennetut palveluntarjoajan mainokset, jotka ovat osa itsesääntelykampanjaa "About Ads", linkin http://www.aboutads.info/choices kautta, jolloin tämä asetus poistetaan, jos poistat evästeet; d) tekemällä pysyvän käytöstäpoiston Firefox-, Internet Explorer- tai Google Chrome -selaimessa linkin http://www.google.com/settings/ads/plugin kautta. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tällöin et välttämättä voi käyttää tämän palvelun toimintojen kaikkia ominaisuuksia.

5.6. Tietojesi käsittelyn oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohta. Googlen tietosuojaan liittyviä lisätietoja löydät täältä: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy ja https://services.google.com/sitestats/de.html. Vaihtoehtoisesti voit käydä järjestön Network Advertising Initiative (NAI) sivustolla osoitteessa http://www.networkadvertising.org. Google on hyväksynyt EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -sopimuksen, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

6. Chat-toiminto

Tämä verkkosivu käyttää Userliken chat-toimintoa, joka on live-chat-ohjelmisto yritykseltä Userlike UG (vastuu rajoitettu), Probsteigasse 44-46, 50670 Köln, Saksa.

Kun sivu avataan, käyttöön otetaan evästeet, jotta Userlike-widgetti voidaan ladata ja näyttää käyttäjälle. Lisäksi niitä tarvitaan Userlike-viestimen tekniseen toteutukseen (viestinnän mahdollistamiseksi). Userlike ottaa ja tallentaa tiedot kuitenkin vasta silloin, kun chat-yhteys muodostetaan. Samalla muodostetaan yhteys Userlike UG:n palvelimille. Lisäksi suostumuksesi mukaiset henkilökohtaiset tiedot tallennetaan. Näihin kuuluvat chat-keskustelun sisältö, avaamisen päivämäärä ja kellonaika, selaintyyppi/-versio, IP-osoite, käytettävä käyttöjärjestelmä, edellisen vieraillun verkkosivuston verkko-osoite, lähetettyjen tietojen määrä sekä etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Jotta loppukäyttäjä pystytään tunnistamaan seuraavalla käyttökerralla, Userlike tallentaa myös evästeet, jotka sisältävät käyttäjätiedot. Nämä evästeet voidaan poistaa selaimesta milloin tahansa.

Saat lisätietoja tietojen käsittelystä live-chat-toiminnossa sekä oikeuksistasi ja henkilökohtaisten tietojen suojaamisen asetusmahdollisuuksista Userliken tietosuojaohjeista osoitteessa https://www.userlike.com/de/privacy_policy.

7. Hakutoiminto

Tämä verkkosivusto käyttää hakuteknologiaa yritykseltä Algolia, Inc., 589 Howard Street, Suite 5, San Francisco, CA 94105, Yhdysvallat.

Algolia on reaaliaikainen hakupalvelu, joka tarjoaa käyttäjän syöttämälle haulle suoran visuaalisen vastauksen ja sallii myös lyöntivirheet. Tässä yhteydessä IP-osoitteesi ja hakusanasi tallennetaan yhteen yrityksen kolmesta palvelintoimipisteestä (päätoimipaikka San Franciscossa tai tytäryritykset Algolia SAS, 55 Rue d’Amsterdam, 75008 Paris, Ranska tai Algolia Ltd., 1 Primrose St, London, EC2A 2EX, Iso-Britannia).

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Algolian tietosuojailmoituksessa osoitteessa https://www.algolia.com/policies/privacy.

8. Google Mapsin yhdistäminen

8.1 Käytämme tällä verkkosivustolla Google Maps -palvelua. Sen ansiosta voimme näyttää interaktiivisia karttoja suoraan verkkosivustolla ja mahdollistaa sinulle karttatoiminnon mukavan käytön.

8.2 Kun käyt verkkosivustolla, Google saa tiedon, että olet vierailut verkkosivustomme vastaavalla alisivulla. Lisäksi sille välitetään tämän lausunnon kohdassa 3 ilmoitetut tiedot. Tämä tapahtuu siitä riippumatta, onko käytössäsi Google-käyttäjätiliä, jolle olet kirjautunut, vai ei. Jos olet kirjautunut Google-tilille, tiedot yhdistetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tiedot yhdistetään Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. Google tallentaa tietosi käyttäjäprofiiliksi ja käyttää sitä mainos- ja markkinatutkimustarkoituksiin ja/tai oman verkkosivustonsa kohdennettuun muokkaukseen. Kyseistä analyysiä käytetään (ainoastaan niiden käyttäjien kohdalla, jotka eivät ole kirjautuneina) erityisesti kohdennettujen mainosten tuottamiseen ja yhteisöpalvelun muiden käyttäjien informointiin koskien verkkosivustomme käyttöäsi. Sinulla on oikeus kieltää kyseisen käyttäjäprofiilin luominen. Kyseisen oikeuden käyttämistä varten sinun on otettava yhteys Googleen.

8.3 Lisätietoja liitännäisen tarjoajan harjoittaman tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta sekä kerättyjen tietojen käsittelystä löydät palveluntarjoajan tietosuojatiedoista. Sieltä löydät myös lisätietoja asiaan liittyvistä oikeuksistasi ja tietosuojaa koskevista asetusmahdollisuuksistasi: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google käsittelee henkilötietojasi myös Yhdysvalloissa ja on hyväksynyt EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -sopimuksen, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

9. Google reCAPTCHA

Käytämme verkkosivustollamme Googlen reCAPTCHA-palvelua (jäljempänä "reCAPTCHA"). Palvelun tarjoaa Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

reCAPTCHA-palvelun avulla varmistetaan, onko verkkosivustollamme (esimerkiksi yhteystietolomakkeella tai yhteydenottolomakkeella) tietoja antava osapuoli ihminen vai automatisoitu ohjelma. Tätä varten reCAPTCHA analysoi verkkosivuston käyttäjien käyttäytymistä erilaisten tunnusmerkkien perusteella. Kyseinen analyysi käynnistyy automaattisesti, kun verkkosivuston käyttäjä saapuu verkkosivustolle. Analyysiä varten reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esimerkiksi IP-osoite, verkkosivuston käyttäjän verkkosivustolla viettämä aika tai käyttäjän hiiriliikkeet). Analyysin yhteydessä kerätyt tiedot välitetään Googlelle.

reCAPTCHA-analyysit toimivat täysin taustalla. Verkkosivuston käyttäjille ei ilmoiteta käynnissä olevasta analyysistä.

Tietojen käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan perustuen. Verkkosivuston omistajalla on oikeutettu etu suojata verkkosivustoaan automatisoidulta verkkovakoilulta ja roskapostitukselta.

Lisätietoja Googlen reCAPTCHA-palvelusta ja Googlen tietosuojaselosteen löydät seuraavien linkkien kautta: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ ja https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

10. Google Tag Manager

Google Tag Managerin avulla markkinoijat voivat hallita verkkosivuston tageja yhdestä paikasta. Tagit lisäävä Google Tag Manager toimii ilman evästeitä eikä kerää henkilökohtaisia tietoja. Tag Manager ainoastaan käynnistää muut tagit, jotka puolestaan voivat kerätä tietoja. Tässä tietosuojalausekkeessa on näiden kolmansien osapuolien tarjoajien kuvaukset. Google Tag Manager ei kuitenkaan käytä näitä tietoja. Jos olet deaktivoinut evästeet tai ottanut ne pois käytöstä, se huomioidaan kaikkien Google Tag Managerin lisäämien seurantatagien osalta. Työkalu ei siis muuta evästeasetuksiasi.
Google saattaa pyytää lupaa välittää joitakin tuotetietoja (esimerkiksi tilitietosi) muille Google-tuotteille tiettyjen toimintojen aktivointia varten, esimerkiksi jotta uusien konversioseurannan tagien lisääminen AdWordsiin olisi helpompaa. Lisäksi Googlen kehittäjät testaavat ajoittain tuotekäyttötietoja tuotteen optimointia varten. Google ei koskaan välitä tällaisia tietoja ilman sinun lupaasi muille Google-tuotteille.

Lisätietoja saat Googlen käyttöehdoista ja Googlen tätä tuotetta koskevista tietosuojaohjeista.
https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html

11. Matomo

11.1 Käytämme yrityksen InnoCraft Ltd., 150 Willis St, 6011 Wellington, Uusi-Seelanti, tarjoamaa Matomo-web-analytiikkapalvelua (aiemmin Piwik) verkkosivustomme käytön analysointia ja jatkuvaa parannusta varten. Saatujen tilastotietojen avulla voimme parantaa palvelujamme ja muokata niitä sinua kiinnostavammiksi. Matomon käytön oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohta.

11.2 Kyseistä analyysiä varten tietokoneellesi tallennetaan evästeitä. Tallennamme näin kerätyt tiedot ainoastaan palvelimellemme Saksassa. Voit määrittää analyysin käytön poistamalla mahdolliset evästeet ja estämällä evästeiden tallennuksen. Jos estät evästeiden tallentamisen, haluamme huomauttaa, että tällöin et välttämättä voi käyttää tämän verkkosivuston kaikkia ominaisuuksia. Evästeiden tallennuksen estäminen onnistuu selaimesi asetusten avulla. Voit estää Matomon käytön siten, että et hyväksy evästeilmoitusta.

11.3 Tämä verkkosivusto käyttää Matomoa laajennuksella "anonymizeIP". Tällöin IP-osoitteita käsitellään edelleen lyhennettyinä, jotta suora yhdistäminen tiettyyn tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön voidaan estää. Selaimesi avulla lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin keräämiimme tietoihin.

11.4 Piwik-ohjelma on avoimen lähdekoodin projekti. Ulkoisen palveluntarjoajan tietosuojatiedot löytyvät osoitteesta https://matomo.org/privacy-policy/.

12. Henkilötietojen kerääminen sopimuksen mukaisten palveluiden tuottamiseen 

Käsittelemme sopimuksen mukaisten palvelujen tuottamisen kannalta olennaisia tietoja palveluntarjoajille tai toimittajille tehtävien toimeksiantojen puitteissa, tai kun tilaat meiltä tuotteita tai palveluja. Näihin lukeutuvat kantatiedot (nimi, yrityksen osoite- ja yhteystiedot) sekä sopimusvelvoitteiden täyttämisen edellyttämät sopimus-, tilaus- ja laskutustiedot. Tämän oikeudellinen perusta on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Yrityksemme sisäiset vastuutahot käsittelevät näitä tietoja sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Tallentamamme tiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita käyttötarkoitukseensa eikä mikään lakisääteinen tietojen säilyttämisvelvollisuus estä tietojen poistamista. Tietojen säilyttämisvelvollisuuksien perustana toimivat kauppaoikeudelliset ja verotukselliset syyt. Lakisääteisten vaatimusten mukaan tietoja säilytetään 6 vuotta HGB:n 257 §:n 1 momentin (esimerkiksi kirjanpito) mukaan ja 10 vuotta Saksan yleisen verolain 147 §:n 1 momentin (esimerkiksi kirjanpito, liikekirjeenvaihto, verotuksen kannalta olennaiset asiakirjat) mukaan.

Mikäli haluat puhelimitse tai sähköpostitse tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, se tapahtuu UWG:n 7 §:n määräysten mukaisesti tai suostumuksellasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaan.

Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille yksinomaan lakisääteisten vaatimusten puitteissa. Luovutamme niitä, mikäli se on esimerkiksi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaan välttämätöntä sopimuksen tarkoituksen saavuttamiseksi, mikäli yrityksemme on velvoitettu tekemään niin EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan lakisääteisten vaatimusten perusteella tai mikäli se EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan on oikeutetun edun mukaista yrityksemme taloudellisen ja tehokkaan toiminnan puitteissa. Tämä koskee myös mainittujen tietojen luovutusta yritykseemme sidoksissa oleville yrityksille.

Tietosuojaan liittyvän toimeksiannon käsittelyn puitteissa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 28 artiklan mukaisesti käytämme tietotekniikkajärjestelmiemme käyttämisessä ja huoltamisessa palveluntarjoajia, jotka voivat siinä yhteydessä saada henkilötietosi tarvittaessa käyttöönsä. Lisäksi olemme toteuttaneet palveluntarjoajien kanssa tarkoitukseen soveltuvia oikeudellisia, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi asianmukaisen suojauksen lakisääteisten määräysten mukaisesti. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansiin maihin eikä kansainvälisille organisaatioille.