Applikationsorienterad produkt- och teknikkunskap

GEMÜ har i mange år haft et struktureret og omfattende didaktisk tilrettelagt kursusprogram til sin internationale kundekreds og den globale salgsorganisation.

Det tredelte GEMÜ-kursussystem

Vores position inden for anlægsplanlægning, anlægskonstruktion og anlægsdrift er præget af vores fagviden og vores brancheorienterede forståelse for specifikationer og sammenhænge. For at kunne imødekomme markedets høje krav endnu bedre lægger vi stor vægt på grundig uddannelse og videreuddannelse. Herunder giver vi gerne vores viden og erfaring videre til vores kunder, handelspartnere og medarbejdere.

Med de mange års praktisk erfaring og vores engagerede uddannelsesteam er kursernes indhold tematisk og didaktisk opdelt på en sådan måde, at deltagernes tekniske viden målrettet opbygges, videreudvikles og holdes på et højt niveau.

GEMÜ-allrounder

Med de grundlæggende kurser får GEMÜ-allrounderen ved tiltrædelsen i firmaet en velfunderet generel og applikationsorienteret grunduddannelse, der fungerer som grundlag for en sikker start inden for ventil-, måle- og reguleringsteknik.

GEMÜ-specialist

Vha. målrettede, videregående applikationsrelaterede

udvikler deltageren sig derefter til GEMÜ-specialist.

GEMÜ-ekspert

Kun for GEMÜ-medarbejdere.

Særligt erfarne medarbejdere opnår ekspertstatus vha. yderligere intensive, branchespecifikke fagkurser på allerhøjeste niveau og kompetent udveksling af erfaringer i en ekspertgruppe.