På vores websider og i vores online-shop anvender vi teknisk nødvendige cookies samt cookies, som er nødvendige for, at vi kan håndtere dine forespørgsler. Desuden anvender vi såkaldte sporingscookies. Med din hjælp kan vi optimere vores online-optræden og dermed tilbyde dig en bedre brugeroplevelse. ...

Ved accept af Gemüs cookie politik modtager vi dit samtykke til behandling af person data på vegne af Leadenhancer Sweden AB ("Leadenhancer").

Yderligere informationer finder du i vores erklæring om beskyttelse af oplysninger. Beskyttelse af personlige oplysninger

Funktionelle cookies

Disse cookies er absolut nødvendige for at kunne benytte alle funktioner på GEMÜ's websider, og de er derfor forindstillet og kan ikke deaktiveres. Du kan evt. omgå dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Webanalyse-cookies

Du kan her selv bestemme, om der må gemmes en entydig webanalyse-cookie i din browser, så operatøren af websiden kan hente og analysere forskellige statistiske data. Hvis du ikke ønsker at give tilladelse hertil, skal du klikke på følgende link for at gemme Piwik-deaktiverings-cookien i din browser.

I øjeblikket har GEMÜ desværre ikke mulighed for at gemme indstillinger for flere browsere eller overgribende over brugerkonti. Desuden er det muligt, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger i browseren, at de af GEMÜ indstillede cookies kasseres ved lukning af browseren og således ikke mere er til rådighed i din næste session. Hvis du lukker browseren eller skifter browser, eller hvis du bruger flere pc'er, skal nogle tilpasninger evt. foretages på ny.

Symboler for procesventiler

Til ingeniører, planlæggere og procesteknikere

Der har været et klart ønske fra mange ingeniører, der beskæftiger sig med planlægning af anlæg og grafisk præsentation af processer. "Prøv at få alle eksisterende ventilsymboler samlet under en hat". Da der ikke findes nogen sammenfattende standard for procesventiler, har vi efter omfattende undersøgelser samlet mange forskellige standarder, og logisk suppleret de manglende symboler. Ventilsymbolerne er også konverteret til de mest almindelige filformater, således at anlægsplanlæggere og brugere har mulighed for direkte at integrere symbolerne i grafik- og tekstfiler samt i CAD-systemer og forbindelsesdiagrammer. Formaterne eps, jpg og bmp er til rådighed til pc-applikationer og formatet dxf til CAD-systemer.

Du kan downloade symbolerne i pakker eller blot bestille en cd-rom hos os (kontaktvinduet).

Håndbog på engelsk

Indledning / licenser på engelsk

Symbolfiler