Udvidelser inden for elektromotorisk aktiverede ventiler

Udvidelser inden for elektromotorisk aktiverede ventiler

De nye elektromotorisk aktiverede ventiler GEMÜ R629 eSyLite samt GEMÜ R639, 639, 543 og 533 eSyStep (fra venstre mod højre)

Nu fås den elektromotorisk aktiverede membranventil GEMÜ R629 eSyLite også i membranstørrelserne MG 10 og MG 40. Dermed dækkes de indvendige diametre DN 12 til 50. GEMÜ eSyLite supplerer som basisaktuator til åben/lukket-applikationer de elektromotorisk aktiverede ventilserier GEMÜ eSyStep og GEMÜ eSyDrive i startsegmentet. En optisk stillingsindikator og manuel nødaktivering er monteret som standard i GEMÜ eSyLite, og et integreret nødstrømsmodul fås som ekstraudstyr. Dermed er den elektromotorisk aktiverede 2/2-vejs-membranventil GEMÜ R629 eSyLite et rentabelt alternativ til magnetventiler i plast og til elektromotorisk aktiverede kugleventiler i plast. Takket være GEMÜ HighFlow-huset har ventilen et godt strømningsforhold og tåler partikelførende medier. Endvidere kan GEMÜ eSyLite-aktuatoren monteres på M-Block-ventiler.

Derudover er universalaktuatoren GEMÜ eSyStep udvidet med én størrelse. Dermed fås sædeventilerne GEMÜ 543 og 553 eSyStep nu i de indvendige diametre DN 6 samt 15 til 50. Med membranventilerne GEMÜ 639 og R639 eSyStep er de indvendige diametre fra DN 4 til 32 således dækket. Ventiler med GEMÜ eSyStep-aktuator fås i åben/lukket- eller stillingsregulator-udførelse. Via et IO-Link-interface kan proces- og parameterdata skiftes helt enkelt. Hermed kan de bruges både i åben/lukket-applikationer og enkle reguleringsapplikationer. Takket være den smalle konstruktion er GEMÜ eSyStep-aktuatoren også perfekt til brug
på M-Block-ventiler.

Takket være udvidelsen af porteføljen med elektromotorisk aktiverede ventiler med flere indvendige diametre udvider GEMÜ sit program med energieffektive alternativer til trykluftsystemer yderligere.

 

300dpi
.jpg
904 K
dk
.docx
49 K