På vores websider og i vores online-shop anvender vi teknisk nødvendige cookies samt cookies, som er nødvendige for, at vi kan håndtere dine forespørgsler. Desuden anvender vi såkaldte sporingscookies. Med din hjælp kan vi optimere vores online-optræden og dermed tilbyde dig en bedre brugeroplevelse. ...

Yderligere informationer finder du i vores erklæring om beskyttelse af oplysninger. Beskyttelse af personlige oplysninger

Funktionelle cookies

Disse cookies er absolut nødvendige for at kunne benytte alle funktioner på GEMÜ's websider, og de er derfor forindstillet og kan ikke deaktiveres. Du kan evt. omgå dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Webanalyse-cookies

Du kan her selv bestemme, om der må gemmes en entydig webanalyse-cookie i din browser, så operatøren af websiden kan hente og analysere forskellige statistiske data. Hvis du ikke ønsker at give tilladelse hertil, skal du klikke på følgende link for at gemme Piwik-deaktiverings-cookien i din browser.

I øjeblikket har GEMÜ desværre ikke mulighed for at gemme indstillinger for flere browsere eller overgribende over brugerkonti. Desuden er det muligt, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger i browseren, at de af GEMÜ indstillede cookies kasseres ved lukning af browseren og således ikke mere er til rådighed i din næste session. Hvis du lukker browseren eller skifter browser, eller hvis du bruger flere pc'er, skal nogle tilpasninger evt. foretages på ny.

GEMÜ-service

Kundetilfredshed opstår ikke kun ved at levere et pålideligt produkt til den aftalte tid. Den skabes snarere af en lang række faktorer. Det går lige fra den optimale sortimentsdybde over den passende produktdokumentation og til avanceret teknisk support.

Instrumentering

Derfor hjælper GEMÜ anlægsbyggere og slutkunder med at konstruere optimal ventil-, måle- og reguleringsteknik samt montere den, hvis det ønskes. Stillingsindikatorer samt stillings- og procesregulatorer kan f.eks. allerede forinstalleres fra fabrikken og tilpasses til armaturerne. Måleteknikken er som regel også forinstalleret og intialiseret. Hvis det ønskes, kan vi også udføre den lokale installation og idrifttagning i anlægget.

Fjernservice

Alle aktuelle softwareversioner til måle- og reguleringsteknik er altid til rådighed på webstedet. GEMÜ kan selvfølgelig alternativt også foretage fjernservice. Om nødvendigt udfører kollegerne på vores servicesteder opdateringen direkte på stedet.

Vedligeholdelse

Produkter af høj kvalitet samt opdatering og optimering af disse gennem en lang periode er GEMÜs varemærker. Slid- og reservedele er derfor på lager i flere år eller erstattes af komponenter med samme kvalitet. Ud over bestilling af reservedele kan der samtidig bestilles udbygning, ombygning og montering af ventiler samt måle- og reguleringskomponenter.

Membranskift

Vi sammensætter gerne et individuelt undervisningsprogram til vores kunder, så de kan lære vores produkters ydeevne at kende og lære processikker anvendelse af produkterne. Dette omfatter også et modul specielt til servicepersonale samt videreuddannelse til autoriseret serviceunderviser. Hovedpunktet er her sikkert membranskift på membranventiler.