På vores websider og i vores online-shop anvender vi teknisk nødvendige cookies samt cookies, som er nødvendige for, at vi kan håndtere dine forespørgsler. Desuden anvender vi såkaldte sporingscookies. Med din hjælp kan vi optimere vores online-optræden og dermed tilbyde dig en bedre brugeroplevelse.

Yderligere informationer finder du i vores erklæring om beskyttelse af oplysninger. Beskyttelse af personlige oplysninger

Funktionelle cookies

Disse cookies er absolut nødvendige for at kunne benytte alle funktioner på GEMÜ's websider, og de er derfor forindstillet og kan ikke deaktiveres. Du kan evt. omgå dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Webanalyse-cookies

Du kan her selv bestemme, om der må gemmes en entydig webanalyse-cookie i din browser, så operatøren af websiden kan hente og analysere forskellige statistiske data. Hvis du ikke ønsker at give tilladelse hertil, skal du klikke på følgende link for at gemme Piwik-deaktiverings-cookien i din browser.

I øjeblikket har GEMÜ desværre ikke mulighed for at gemme indstillinger for flere browsere eller overgribende over brugerkonti. Desuden er det muligt, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger i browseren, at de af GEMÜ indstillede cookies kasseres ved lukning af browseren og således ikke mere er til rådighed i din næste session. Hvis du lukker browseren eller skifter browser, eller hvis du bruger flere pc'er, skal nogle tilpasninger evt. foretages på ny.

Returneringer

Vores service til dig

Ønsker du at returnere produkter, som du har modtaget fra GEMÜ, for f.eks. at få dem teknisk kontrolleret?

Din kontaktperson tager sig gerne af din sag.

Send os venligst på forhånd følgende oplysninger, således at vi kan bearbejde din returnering hurtigst muligt:

• Produkt- og bestillingsdata
  • Oplysninger om anvendelsesområdet
  • Bemærkning/årsag til returneringen

Ud fra dette udarbejder vi en returneringserklæring til dig, som skal vedlægges produktet og anvendes til intern placering af produktet.

Udfyld erklæringen, afkryds de relevante advarsler, og anbring den underskrevne formular uden på pakken.

Dette skal især beskytte vores medarbejdere mod kontakt med ukendte medier.

Derfor bør omhyggelig rengøring og dekontaminering af allerede anvendte produkter også være en selvfølge.

Vi beder om forståelse for, at forsendelser uden en komplet udfyldt returneringserklæring ikke kan viderebearbejdes, før alle ubesvarede spørgsmål er afklaret.